'; Представяне на “Планът на Васил Терзиев за София” |

Представяне на “Планът на Васил Терзиев за София”

Представяне на "Планът на Васил Терзиев за София"

03Окт.13:0015:00Представяне на "Планът на Васил Терзиев за София"13:00 - 15:00

Информация за събитието

Каним ви на представянето на програмата за управление, която създадохме обединени за София. Ще ви запознаем с актуални данни по темите, свързани с качеството на живот в града, и ще ви представим план за действие как ще подобрим условията в различни сфери на градския живот.

Време е София да има безопасни, зелени и привлекателни обществени пространства и повече удобства за гражданите. Време е за съвременни услуги, устойчиво преодоляване на неравенствата, създаването на нови работни места и възможности. Време е София да бъде истински град на културата и сцена за световни културни събития. Ние имаме визията и познанията как да насърчим иновациите и икономическото развитие и да намалим социалните проблеми. Ще работим за подобряването на реда и сигурността на гражданите и ще предложим мерки за подобряване качеството им на живот. София може да бъде град от активни общности, която се развива заради хората и с хората. Ние познаваме проблемите на София и идваме с решенията. Идваме с подготвен екип и план за действие от ден първи в общината.

Събитието е отворено за медии, експерти, неправителствени организации и всички граждани с отношение към градската среда и развитието на София. В следващите седмици следете и за тематичните ни представяния на програма и план по различните ресори.

more

Час на провеждане

(Вторник ) 13:00 - 15:00