'; Васил Терзиев: Гласувах за София, която вярва, че може повече |

Васил Терзиев: Гласувах за София, която вярва, че може повече

“Гласувах за една по-добра, по-уредена София. За София, която е обичана от тези, които я управляват. За един град, в който всички ние сме горди и щастливи, че живеем в него. За София, която вярва, че може повече от това, което ни се казва винаги. Няма нужда да е така, ще бъде по-добре. Аз съм оптимист за бъдещето на града и за бъдещето на всички нас”. Това заяви кандидатът за кмет на София Васил Терзиев. Той гласува в  118 СУ „Академик Людмил Стоянов“ в „Младост 1“.

Терзиев призова хората да гласуват с убеденост в тежестта на техния глас. “Надявам се да има висока избирателна активност, защото изборът днес определя състава на Столичния общински съвет и много неща, които ще се случат в този град. Поправителен няма. Чак след четири години ще има нов вот. Всеки глас има значение, защото всеки глас се натрупва и има отношение към качеството на живот на всеки от нас. Не бъдете апатични. Излезте и гласувайте”, каза той. 

Терзиев добави, че според него е проблем, че машинното гласуване беше отменено в последния момент. Още повече – заради скандалния начин, по който това се случи. “Дали е хартия, или пергамент, или на камък – отговорността е у нас. Излизаме, гласуваме с хартия и упражняваме най-базовото си демократично право. Всеки от нас има отговорност да гласува. Надявам се, че вотът няма да бъде опорочен въпреки лошия опит на последните два местни вота – 14 и 15 процента невалидни бюлетини”, завърши Терзиев.