'; Всеки глас има значение, силата е в хората  |

Всеки глас има значение, силата е в хората 

„Силно вярвам, че ако софиянци излязат да гласуват, машинациите няма да се отразят на вота като цяло. Всеки глас има значение, силата е в хората. Разчитам на софиянци, които искат по-добър път за града. По принцип много от тези манипулации отказват хората. Моята надежда е да ги амбицира да гласуват, за да попречат на тези, които правят измами“, заяви кандидатът за кмет на София Васил Терзиев. Той гласува в  118 СУ „Академик Людмил Стоянов“ в „Младост 1“.

„Залогът е голям – кой ще бъде начело на града през следващите четири години, кои ще бъдат районните кметове на 22 от 24 района. Искам да благодаря на всички, които са гласували до момента и да призова тези, които не са, да го направят. Защото поправителен ще има, но след 4 години”, добави той. 

Терзиев каза, че е гласувал с машина. „Предният път имаше повече от 500 000 невалидни гласа, това не е нормално. Имаше секции, дори и в това училище, където имах по 0 гласа. Този, който е имал доверие в машинното гласуване, не го е загубил. Просто е ядосан от начина, по който ни отнеха това право преди седмица“, каза още Терзиев.

„Промяната в кварталите не зависи единствено от кмета на София. Зависи и от това да има активен, работлив, честен районен кмет на място, който да работи добре с централната администрация. Многократно имах възможността да кажа, че ще прекратим практиката “мой кмет, твой кмет”. Това е важно, за да няма райони втора ръка. И от това зависи какъв град ще имаме“, добави Терзиев.

„Благодаря на всички софиянци! Благодаря на тези, които вече гласуваха. Искам да призова останалите да го направят. Важно е всеки да участва в управлението на града чрез своя глас”, каза още Терзиев.